2 Comments

 1. Camilla Villadsen
  24. juli 2018 @ 22:14

  Jeg husker ikke rigtig de første 14 dage af Lucas’ liv. Sov ikke overhovedet i to uger, ammede hver time, skiftede ble hver time, spiste ingenting og var slet ikke mig selv hverken psykisk eller fysisk, det meste er helt sort for mig når jeg tænker tilbage ????????‍♀️. Jeg troede på et tidspunkt ikke jeg skulle overleve det, men det gør man altså og om et år sidder du og tænker ‘hvad fuck, hvorfor var det så svært? ???? Man fortrænger mange ting, meget hurtigt, også selvom Baby, som ikke er så meget baby mere, stadig ikke sover igennem her 13,5 måned gammel ???? ????.

  Reply

  • Deniseamanda
   27. juli 2018 @ 12:19

   Tak for din fine kommentar Villa 🙂
   Ja man kører bare i den samme trommerum. Jeg er heldig, at Daniel har 5 uger sammen med os, så en gang imellem har jeg mulighed for lige at få et pusterum, men så snart det bare er os to, kommer man nok hurtig ind i en daglig rutine, hvor det meste handler om hende.
   Ja jeg kan forestille mig, at der kommer en tid, hvor man kigger tilbage på det hele med andre øjne 🙂

   Reply

Leave a Reply