Som lovet er der store nyheder på vej

Hej igen ude bag skærmene

Som lovet kommer her lidt om den nyhed jeg skrev om her. Det der har optaget mig og min energi helt enormt meget de sidste to måneder.
Man siger, at et billede siger mere en 1000 ord, og i dette tilfælde er det vist ikke helt forkert. To bliver nemlig til tre, til juli, hvor vi venter os en lille fis. Vi er simpelthen så glade, lykkelige og meget spændte. Det hele er jo nyt, og alle oplevelserne er helt specielle fordi vi ikke har prøvet det før. Vi kunne endelig på turen til Australien offentliggøre den gode nyhed.
Men alt har ikke kun været fryd og lykke. Det hele startede ud med en masse bekymringer, da Daniels kræftlæge var bange for, at nogle dårlige ting fra medicinpræparatet kunne være i sædcellerne og dermed overført til fosteret, da der ikke var gået lang tid efter sidste behandling. Daniel har ikke fået kemo, da han havde en meget sjælden form for leukæmi, hvorfor der stort set ingen studier har været omkring lige netop hans medicin og eventuelle ricisi. Derefter har der været en masse spørgsmål og bekymringer, som har fyldt rigtig meget, men lige nu er vi meget mere rolige, men det kan jeg fortælle mere om i et andet indlæg. Men jeg kan fortælle, at der har været ekstra lægetjek og scanninger, hvilket fortsætter, så jeg kommer til at skrive mere om det herinde.

Derudover havde jeg en lille måned i starten af graviditeten hvor jeg virkelig havde det skidt. Jeg er klar over, at andre slås med kvalme og andet i meget længere tid, men jeg har kun denne første gang at sammenligne med, og jeg synes absolut ikke det har været sjovt. Jeg havde kvalme døgnets 24 timer, men kastede ikke rigtig op. Det betød også at jeg slet ingen appetit havde. Det eneste jeg kunne klemme ned var yoghurt, pasta og boller med smør og ost. Lugten af mad i kantinen på arbejde gjorde mig dårlig, og jeg har haft skyhøj puls og hjertebanken. Der var en uge hvor jeg var nødt til, at melde mig syg, fordi jeg var så skidt. Nogle af jer ved måske, at jeg har forsøgt mig som vegetar/pescetar i et lille år, og det har helt sikkert været en udfordring i forbindelse med dette, da mine ellers værdsatte grøntsager intet sted havde hjemme hos mig i et par måneder. Det får I også mere om i et særskilt indlæg.

Alt i alt har det hele været en stor blanding af mange følelser, men mest af alt glæde og lykke.
Jeg lover selvfølgelig at bloggen ikke forvandler sig til udelukkende graviditetsrelaterede indlæg, men da det nu er en stor del af min hverdag, vil der jo naturligvis også være spændende indlæg omkring dette. Jeg har en masse guf i til jer. Derudover kommer der også rejseguides til Bali, Sydney og Singapore. Nu hvor jeg igen har lidt mere energi til andet end, at lægge på sofaen, vil jeg opdatere bloggen oftere, måske med kortere indlæg, og mest af alt vil jeg lave nogle flere personlige indlæg om hvem jeg er.
Spørg endelig hvis I skulle have spørgsmål eller emner, som I er interesseret i, at høre mere om.
Er der mon nogen af jer derude som også er gravide, og hvordan er jeres oplevelser indtil videre?

Husk at I kan følge mig på Bloglovin’ og Instagram, hvor I bliver opdateret med nye indlæg.

Vi skrives 🙂