2 Comments

 1. Camilla
  25. oktober 2017 @ 9:59

  Så flot du valgte at tage springet Denise! Livet er simpelthen mere værd end et træls arbejde, man skal bruge 39 timer af sin uge på. Jeg har for ganske få uger siden gjort præcis det samme. Jeg flyttede til Amsterdam sidste år for at kunne bo med min franske kæreste. Men jeg har simpelthen været så frustreret over mit arbejde, så for to uger siden valgte jeg at forlade det for at kunne arbejde som selvstændig nu. For en kontrolfreak og sikkerhedsnarkoman som mig har det været utroligt skræmmende at skulle springe ud i sådan noget, men jeg kan allerede nu mærke, at jeg er meget gladere, selvom der er utroligt meget sikkerhed omkring blandt andet penge. Men det er det værd (:

  Reply

  • Deniseamanda
   4. november 2017 @ 15:21

   Tak for din søde besked Camilla!
   Hvor er det sejt af dig! Livet er nemlig lige præcis for kort til at være træt af sit job. Sommetider skal man helt sikkert tage nogle chancer og tro på, at alting ordner sig i sidste ende. Ellers render man for længe rundt i den suppedas man er træt af.
   Håber det kommer til, at gå fantastisk som selvstændig 🙂

   Reply

Leave a Reply